Vuoden ensimmäinen kakku oli hyydykekakku ja näytti sitten tältä:

Kello taulu kakun päälle ihan sulateusta maitosuklaasta pursoteltu. Tämä kevennetty hyydykekakku on tehty vähäsokeriseen sienikakku pohjaan:

2 kananmunaa

1 dl sokeria

1½ dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 dl kiehuvaa vettä

Rasvaa ja jauhota vuoka, jossa pohjan paistat tai vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Vatkaa muna ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ne munaseokseen ja sekoita varovasti. Lisää kiehuva vesi voimakkaasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Kostutin sienipohjan appelsiinista puristetulla mehulla varovasti.

Hyydyketäytteenä oli:

Flora vanillaa 12%  1 purkki

rasvatonta vaniljajogurttia n. 4dl

maitorahkaa 250g (1purkki)

1tl vaniljasokeria

sitruunan puristettu mehu ja kahden klementtiini puristettu mehu

liivatetta taisi olla 6 lehteä.

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, sekoita siihen vaniljajogurtti, maitorahka ja hedelmämehut ja sekoita massa tasaiseksi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä, purista vesi pois liivatteista ja liuota tilkkaan kiehuvaa vettä. Kaada liivate ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte kakkupohjan päälle vuokaan hyytymään muutamaksi tunniksi tai mielellään yön yli ja koristele haluamallasi tavalla.