Tämän näköinen pikkuinen hyydykekakku koristi kahvipöytää alkuviikosta.
Toki työpäivän jälkeen (loppui klo 16.00) ja vieraat oli kutsuttu 17.30, ei isommille koristeluille jäänyt aikaa, joten simppelit valmiit suklaasydämet reunoilla.  

Pohjassa digestive pohja
n. 150 g murustettuja digestive keksejä
n. 75 sulatettua margariinia

täytteessä: 
n. 2 dl vatkattua kermaa
50 g maitorahkaa
50 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g vaaleaa suklaata sulatettuna
  ½ limen mehu
  1 tl vaniljasokeria
  2   liivatetta

kiille: 
1½ limen mehu
      sokeria maun mukaan
1½ dl vettä
  3  liivatetta

Murskaa keksit muovipussissa ja lisää keksimurujen joukkoon sulatettu margariini. 
sekoita ja painele irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen tekemisen ajaksi. 

Laita täytteeseen tulevat liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma, johon on lisätty sokeri ja limen mehu, vaahdoksi. Lisää rahka ja tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Sekoita tasaiseksi. 

Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota se kiehuvaan vesitilkkaan. Sekoita kermaseoksen sekaa ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Kaada seos murupohjan päälle vuokaan ja laita jääkaappiin jäähtymään n 2-3 tunniksi. 

Purista limen mehu kuppiin, sekoita siihen sokeri ja vesi. Liota liivatteet ja liuota ne kuumaan veteen. 
Sekoita lsulatettu liivate limemehun sekaan. Kaada jäähtyneen kakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään yön yli. Koristele ja nauti kahvin kanssa.