DSC_1768-normal.jpg

Nämä siis syntyivät ohjeella: 

200 g maidotonta margariinia

1 dl sokeria

2 dl gluteenitonta jauhoseosta

1 dl gluteenittomia piparin murusia

2 tl leivinjauhetta

1 rkl vadelmahilloa

1 dl maitoa (tämän voit korvata esim. omenamehulla tai vadelmajuomalla,niin saat maidottoman)


KUORRUTUS: 

vadelmahilloa

tomusokeria

vettä


  1. vaahdota margariini ja sokeri vaahdoksi
  2. sekoita kuivat aineet keskenään
  3. sekoita kuivat aineet margariini-sokeri vaahtoon
  4. lisää vadelmahillo ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi
  5. jaa taikina paperisiin tai silikonisiin muffinssivuokiin
  6. paista 200 asteisessa uunissa tasalämmöllä noin 15 minuuttia
  7. koristele (näihin lisäsin vadelmamarmeladin ja tomusokerin vasta paistetun tortun päälle,kun en tiennyt kestääkö taikinan päällä vai painuuko paistamisen aikana)