Syntymäpäivillä kahvipöydässä olikin tarjolla sitruunaisia koristeltuja muffinsseja. Perhoset gluteenitonta sokerimassaa.

Kuvaa tässä: 

DSC_2238-normal.jpg

Nämä syntyivät ohjeella: 

150 g margariinia
1½ dl sokeria
2 kananmunaa
2½ dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
puolen sitruunan mehu
1 dl kermaa

koristeluun: 
kermaa, sokerimassa perhosia (tai muita koristeita), karamelliväriä

1. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi
2. Lisää munat yksitellen vatkaten
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon yhdessä kerman ja   
     sitruunamehun kanssa 
4. Jaa taikina muffinssivuokiin kahden lusikan avulla
5. Paista tasalämpöisessä uunissa keskitasolla 225 asteessa 10-15 minuuttia
6. Anna jäähtyä ja koristele halutessasi