Synttäreille leivottiin myös juusto- ja hillosarvia. Tässäpä kuvaa

Sarvet syntyvät ohjeella (noin 18 kpl):

½ dl vehnäjauhoja

1 pussi leivontahiivaa tai 25g tuoretta hiivaa

2 dl maitoa

100g margariinia

n. 4½ dl vehnäjauhoja (minulla meni hieman enemmän)

½ dl sokeria

½ tl suolaa

2 tl kardemummaa

Täytteeksi laitoin toisiin juustoraastetta ja pinnalle seesamin siemeniä ja toisiin sarviin paistonkestävää vadelmahilloa.

1. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon leivontahiiva ja lisää seos kädenlämpöisen maidon joukkoon. Anna seistä sen aikaa kun valmistat margariini-jauhoseoksen.

2. Sekoita pehmeän margariinin joukkoon käsin jauhot, sokeri, suola ja kardemumma. Lisää seos maito-hiivaseoksen joukkoon ja alusta taikina tasaiseksi.

3. Jaa taikina välittömästi kolmeen osaan. Kauli kukin osa pyöreäksi levyksi (halk. n. 26 cm)

4. Jaa levyt taikinapyörällä kuudeksi kolmioksi

5. Laita kullekkin kolmiolle täytettä ja kierrä ne sarviksi.

6. Anna leivonnaisten kohota.

7. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi sokeria tai seesamin siemeniä.

8. Paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia ja herkuttele.