Tänään sitten leivottiin ihan pullaa, kun ensin tänään piti tulla vieraita. Mutta eivät sitten päässeetkään tulemaan, vaan tulevatkin torstaina. Nyt sitten osa leivonnaisista pääseen odottamaan ensiviikkoa (tai torstaita) pakkaseen ja osa päiväkahville nautittavaksi.  Ihan täytepitkoa tehtiin tavallisesta pullataikinasta (ilman kananmunaa). Täytteenä siis vanillakreemiä ja paistonkestävää vadelmamarmeladia.

Tämä siis tehty ihan peruspullataikinasta (ilman kananmunaa). Ensin pitkä taikinapötkö on kiedottu kiepille seuraavasti

sitten välit on täytetty marmeladilla ja vanillakreemillä.

kohotus ja paisto 200 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Kannattaa kohottaa kunnolla, ettei repeile uunissa. Itsellä aamukiireessä kohotus jäi hieman huonoksi ja yläkuvassa näkyy, että pitko on hieman revennyt.

Lisäksi tehtiin vielä pullakranssi, jossa täytteenä ihan vain voita ja omenamarmelaadia.

Tämä ei revennyt enää, kun sai kohota edellisen paiston ajan vielä. Ennen tarjoilua tähänkin tulee vielä tomusokeri-vesi koristelu. Nämä molemmat siis ihan kananmunattomia, joten kiillottomuus johtuu siitä.