Onpas tuosta edellisestä päivityksestä taas aikaa hurahtanut. Leivottu on, mutta kuvia ei löydy mistään. Ensin hajosi tietokone siten, että kovalevyltä ei kukaan saanut talteen mitään. Sitten uuden koneen kanssa en päässyt kirjautumaan blogiin lainkaan, vaikka millaiset asetukset kävin vaihtamassa ja kokeilin jo blogin salasanaakin vaihtaa, mutta ei niin ei.

Suuret kiitokset tuen Tuomakselle ongelman ratkaisusta!

Sen jälkeen on sitten hoideltu haavoja. Nuorimmainen on vauhdikas ja tuskin pysyy paikoillaan kahta sekunttia kauempaa, HUH! Ja vielä väittävät, että poikalapset olisivat tyttöjä helpompia. Ei ainakaan meillä! On liimattu haavaa leuasta ja saatukin se kauniisti kiinni. Sittenpä se suurin työ olikin pitää haava kuivana kolme päivää, että liima pitää. No kolme päivää lähes kuivana ja haavan piti olla kiinni, kuinkas ollakkaan kun tämä "vauhti-Ville" onnistuu jotenkin leikkiauton kanssa törmäilemään toinen leikkiauto kädessä/suussa niin, että haava aukesi kuin aukesikin uudelleen. No tässävaiheessahan sille ei sitten enää mitään voi, ellei lähdetä leikkelemään haavan reunoja uudelleen auki...Ehkä ei nyt kuitenkaan tässä vaiheessa. Nyt sitten odotellaan ja katsotaan millainen arpi siihen jää ja kun lapsi hieman isompi, niin katsotaan tartteiskos arpea jotenkin siistiä...

No muutaman päivän kuluttua on kuukausi kulunut siitäkin, kun nuorimmainen täytti yksi vuotta. Tätä juhlittiin ihan kotona omalla porukalla, sillä lapset olivat tuolloin hieman flunssaisia, samoin kuin vieraatkin, joten mitään isoja juhlia ei pidetty. Pikaisesti sitten kakku kokoon ja kahden muun kanssa luistelutunnille. Tässäpä kakku(tämä oli onneksi jäänyt kameran kortille):

Ihan perus sokerikakku pohja. Välissä perinteinen mansikka-banaani-kermavaahto ja päällä valmis kakkukuva ja karamellivärillä värjättyä kermavaahtoa.