Hiljaista on blogipäivitysten puolesta taas tällä ollut, mutta nyt sentään saan jotakin tänne päiviteltyä. Pipareita on tullut leivottua on ollut lasten luistelutapahtumia, joissa kahvioon on tullut leivottua pipareita myytäväksi. Sekä ihan perinteisestä piparitaikinasta, että vaaleasta pikkuleipätaikinasta. Tässäpä kuvia:

pupuja ja vielä lisää pupuja. Pupuja esiintyi myös meidän taitoluistelun kevätnäytöksestä ja siitä syystä pupuja näytöksen kahvioonkin tuli tehtyä. Ja hyvin tekivät kauppansa. Tässäpä vielä pikkupuput:

Ja luistelijoiden tapahtumaaan piti tietysti väsätä myös luistimia. Näitäkin siis sekä vaaleaan pikkuleipätaikinaan, että ihan piparitaikinaan. Tässäpä kuvaa:

Nämä luistimet siis oliva aika isoja pipareita. Samoin tein ihan koko luistelijoita, jotka tein valmiilla balettitanssija piparimuotilla, mutta tossujen sijaan luistimet heille jalkaan. Näistä ei valitettavasti kuvaa tullut (vaikka luulin ottaneeni). Lisäksi tietysti Hello Kittyjä, jotka sekä pienempien, että vähän isompien tyttöjen mieleen. Tässäpä niistä kuvaa:

ja vielä Hello Kittyjä:

Ja sateenvarjoja. Joista yhdestä muistin kuvan napata pakattuna jo matkaan tässäpä se:

Näitä pipareita siis tein luistelun kevätnäytöksen kahvioon ja muodostelmaluistelun kilpailuiden kahvioon. Ja näiden kuvien myötä toivottelen

Kaikille täällä vieraileville oikein hyvää Pääsiäistä!