Tämän näköinen täytekakku mustikka täytteellä lähti matkaan perjantaina. Kuvasta puuttuvat vielä sokerimassasta tehdyt kukkaset, jotka lähtivät matkaan erikseen pakattuina ja laitettiin kakun päälle vasta juhlapaikalla. Kuvaa niistä vielä kakun alapuolella.

Päällä gluteenittomasta sokerimassasta vaalea levy, johon elintarviketusseilla piirretty sydänkäyrää. Sydän myös sokerimassaa. Pursotukset laktoositonta kermaa. Sitten vielä ne kukkaset, jotka kuvasta puuttuvat tässä:

Mustikkatäytteessä siis:

2,5 dl laktoositonta kermaa

200g maitorahkaa (hyla) tai vaniljatuorejuustoa

n. 300 g mustikoita

2 tl vaniljasokeria

3 liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri, maitorahka tai tuorejuusto sekä soseutetut mustikat. Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen. Täytä kakku reunavuoassa ja laita hyytymään jääkaappiin väh. 2-3 tuntia tai yön yli. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa täytteen jääkaappiin jähmettymään. Näin kannattaa toimia silloin, kun ei täytä kakkua reunavuoassa.