Kuvaa tässä: 

Ja sitten ohjetta: 

Pohja: n. 200 g murskattuja keksejä esim diggestive (käytin tällä kertaa gluteenittomia)
               75 g sulatattua margariinia

Täyte: 
2,5 dl kermaa
2 dl kookosmaitoa
200g maustamatonta tuorejuustoa
125 g mango pilttiä (tai vastaavaa)
4,5 rkl tomusokeria
7 liivatetta
1 tl vaniljasokeria

Kiille: 
250g mango pilttiä  (tai vastaavaa = 2 purkkia)
1 dl vettä
½ dl sokeria
4 liivatetta

Murskaa 200g keksejä ja sulata margariini. Sekoita keksimurut ja sula margariini keskenään. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Painele keksimuruseos vuokaan leivinpaperin päälle ja laita jääkaappiin jäähtymään. 

Vatkaa kerma ja jaa se kahteen osaan. Lisää toiseen osaan kermaa tuorejuusto ja mangopiltti ja mausta n. 1,5 rkl tomusokerilla. 

Lisää toiseen osaan kermaa n. 3 rkl tomusokeria, vaniljasokeri, kookosmaito. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta tilkka vettä ja liuota liivate kuumaan veteen.
Kaada puolet liivatteesta mango-kermaseoksen joukkoon ja kaada seos irtopohjavuokaankeksinmurujen päälle. Laita vuoka hetkeksi pakastimeen jähmettymään. 

Lisää loput liivateseoksesta kerma-kookosmaito seokseen ja kaada seos varovasti vuokaan mangokerman päälle. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. 

Valmista kiille: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta mangosose kattilassa, lisää vesi ja sokeri. Purista ylimääräinen vesi liivatteista ja lisää ne seokseen, sekoita hyvin. Jäähdytä ja kaada jäähtyneenä kakun päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Koristele.