Lapset halusivat lettuja iltapalaksi. Gluteenittomat ja kananmunattomat letut syntyivät maidosta, riisijauhosta, sokerista, suolasta ja ruokavalioon sopivasta kasvismargariinista.
Lettujen kaverina maistuivat pakasteesta sulatetut marjat
keskiviikko, 15. toukokuu 2013
Lapset halusivat lettuja iltapalaksi. Gluteenittomat ja kananmunattomat letut syntyivät maidosta, riisijauhosta, sokerista, suolasta ja ruokavalioon sopivasta kasvismargariinista.
Lettujen kaverina maistuivat pakasteesta sulatetut marjat
Kukkutimurusia: asioita, joille voi hymyillä, nauraa, asioita, joista voi kiittää ja riemuita. (Leena Erkkilä,1968, Kukkutimurusia)
Kymenlaaksossa, 40+, kolmen lapsen äiti. Täällä esittelen aikaansaannoksiani. Ja kaikkea mikä tuottaa iloa, siis kukkutimurusia.
Siis tervetuloa blogiini. Kuvat ovat omiani, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani.
Halutessasi voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen:
[email protected]
Kommentit