Sitten syntyikin mokkapaloja, vähän pienempi annos tälläkertaa. 

DSC_0820-normal.jpg

Pohja: 
100 g margariinia
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
3/4 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja

Kuorrutus: 
25 g margariinia
½ dl valmista kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
2 dl tomusokeria

Pinnalle:  
nonparelleja, suklaarakeita tms. 

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
  2. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi
    Lisää kananmuna edelleen vatkaten. Sekoita kaakaojauhe, 
    leivinjauhe ja vehnäjauhot keskenään ja lisää jauhoseos ja 
    maito margariinivaahtoon
  3. Levita taikina torttuvuokaan tai leivinpaperille noin 24x24 cm suuruiseksi 
    levyksi. Paista pohjaa noin 10-13 minuuttia uunin keskitasossa.
  4. Sulata kuorrutusta varten margariini. Lisää kahvi, kaakao ja tomusokeri. 
    Sekoita kuorrutus sileäksi. 
  5. Levitä kuorrutus vähän jäähtyneelle pohjalle ja ripottele pinnalle nonparelleja 
    tai suklaarakeita.