Tämä rahkakakku olikin yllättävän hyvä ja mehevä. 
Alkuperäinen ohje on Chocomumilta

VANILJAINEN RAHKAKAKKU

4dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja 
0,5 dl perunajauhoja
4 tl vaniljasokeria 
1 tl suolaa
1 tl soodaa

0,5 dl laktoositonta maitojuomaa
1 purkki laktoositonta maitorahkaa tai vaniljarahkaa
2 kananmunaa
150 g laktoositonta margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa toisessa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon maitojuoma, rahka ja sulatettu margariini. Yhdistä osat keskenään ja sekoita hyvin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotetuun vuokaan. Paista uunin alatasossa 200 asteessa noin 45 minuuttia. Tarkista kypsyys ja tarvittaessa jatka paistamista vielä. 

 

 

 

DSC_0500.jpg?1429001085