20150805_185019%5B1%5D.jpg?1438793942

4 kananamunaa
2 dl taloussokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
1 prk maitorahkaa
1 prk flora vispiä
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
valkoisia ja punaisia viinimarjoja

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. 
Lisää vehnäjauho ja siihen sekoitettu leivinjauhe siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille.

Paista kääretorttu uunin keskitasossa noin 220 astetta 8-10 minuuttia. Kumoa paistettu kääretorttulevy sokeroidulle tai korppujauhotetulle leivinpaperille. Anna jäähtyä ja poista leivinpaperi. 
Leivitä täyte kääretorttulevyn päälle ja rullaa kääretortuksi. 

Koristele ja nauti vaikka kahvin kanssa.