Iltapalaksi oli pizzaa. Tein sekä kinkku, että kasvisversion. Valitettavasti kinkkupizzasta ei ole kuvia. Pohjana ihan perus pizzapohja. Tämä versio kasvispizzaa maistuu meillä myös lapsille. Noi sienet ja oliivit kun ei oikein tahdo upota. Täytteenä tomaattikastiketta, sipulia, maissia, paprikaa, ananasta ja juustoa. Sekä tietysti oregaanoa, basilikaa ja hieman juuri jauhettua mustapippuria. Nam!

Siis tehtiin kerralla koko pellillinen. Tässäpä vielä palanen lähemmin.

Tomaattikastike syntyy ohjeella:

2 valkosipulin kynttä hienonnettuna

½dl oliiviöljyä

1kg kaltattuja tomaatteja, josta siemenet poistettu

suolaa

mustapippuria

oreganoa tai basilikaa (tuoretta tai kuivattua)

1. Kuulota valkosipulit öljyssä, lisää tomaatit ja mausteet.

2. Sekoita kuivatut yrtit joukkoon tässä vaiheessa jos käytät niitä

3. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia

4. Soseuta kastike sauvasekoittimella. Soseuta tuoreet yrtit joukkoon tässä vaiheessa, jos käytät niitä.