DSC_2545-normal.jpg
 
Syntyy ohjeella: 
 
50 g self raising flour (käytin vehnäjauhoja + leivinjauhetta) 
30 g cocoa (tummaa kaakaojauhetta)
1 tl baking powder (leivinjauhetta)
175 g muscovado sugar (tummaa sokeria)
175 g softened butter (huoneenlämpostä voita)
3 eggs (kananmunaa)
1 tl vanilla extract (vaniljaextractia, laitoin vaniljasokeria)
50 g melted dark chocolate 60% (sulatettua tummaa suklaata mieluiten ei alle 60%)
 
FUDGE ICING (fudge kuorrutus)
 
200 g softened butter (huoneenlämpöistä voita)
200 g icing suger (tomusokeria)
200 g dark melted dark chocolate (sulatettua tummaa suklaata)
 
Esilämmitä uuni 180˚C / kiertoilma uuni 170˚C
voitele kaksi 20cm halkaisijaltaan olevaa vuokaa (käytin itse yhtä 21cm halkaisijaltaan, ja annoin olla uunissa ehkä 50min)
 
Laita kaikki aineet kulhoon ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi, jos on hiukan liian jähmeää, lisää 1-2 rkl vettä ja vatkaa tasaiseksi.
 
Anna paistua 30 min uunissa tai kunnes "springy" jähmeää. Anna jäähtyä 5 min
 
Kuorrutus: vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää suklaa ja vatkaa tasaiseksi.
 
Anna hieman pehmetä huoneenlämmössä, jos joudut säilyttämään kakkua kylmässä ennen tarjoilua. Suklaan ja rasvan yhdistelmä tekee muuten kakusta hieman kovan. Herkullinen on
 
Kiitokset Outille ohjeesta!