Tällainen kakku päätyi sitten ihan virallisena syntymäpäivänä kahvipöytään. Siis jo pari viikoa sitten. Pursotukset ihan hyla kermaa. Kukat ja lehdet marsipaania, kiekurat sulatettua tummaa suklaata.

Tässäpä taisi olla maitosuklaa-vadelmatäyte:

3 liivatetta

1 prk Flora vispiä

1 levy maitosuklaata

2-3 dl kokonaisia vadelmia

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma (tai kermavalmiste) vaahdoksi. Sekoita sulatettu maitosuklaa joukkoon. Kiehauta vesi kiehuvaksi ja sulata liivatteet pineen tippaan kiehuvaa vettä. Lisää liivateseos vaahdon joukkoon. Lisää vadelmat ja sekoita täyte varovasti tasaiseksi.

Tässäpä sitten pursotuksia vielä lähemmin:

Ja sitten sain sisareltani lahjaksi aivan ihanan kirjan, jossa suklaisia herkkja. SUURET KIITOKSET Reseptit kirjassa ranskaksi, joten niitäpä ryhdyn tavailemaan. Kuvia olenkin jo kuolannut. Pitänee kokeilla useampaa, aivan ihania herkkuja. Mutta tässäpä kirjan kuvaa: