Nämä siis syntyivät ohjeella:
200 g maidotonta margariinia
1 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl gluteenittomia piparin murusia
2 tl leivinjauhetta
1 rkl vadelmahilloa
1 dl maitoa (tämän voit korvata esim. omenamehulla tai vadelmajuomalla,niin saat maidottoman)
KUORRUTUS:
vadelmahilloa
tomusokeria
vettä
- vaahdota margariini ja sokeri vaahdoksi
- sekoita kuivat aineet keskenään
- sekoita kuivat aineet margariini-sokeri vaahtoon
- lisää vadelmahillo ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi
- jaa taikina paperisiin tai silikonisiin muffinssivuokiin
- paista 200 asteisessa uunissa tasalämmöllä noin 15 minuuttia
- koristele (näihin lisäsin vadelmamarmeladin ja tomusokerin vasta paistetun tortun päälle,kun en tiennyt kestääkö taikinan päällä vai painuuko paistamisen aikana)
Kommentit