Näihin on nyt kysytty ohjetta, kun ovat  suklaarullat muutaman kakun päällä olleet. Tässäpä tulee siis minun tapani tehdä nämä suklaaiset pitsirullat.

siis ihan ensiksi leikkaan sopivan kokoisen palan leivinpaperista ja kiinnitän sen teipillä alustaan, ettei se rullaudu.

sitten sulatan pienen määrän suklaata minigrip tai vastaavassa muovipussissa kuumassa vedessä. Leikkaan pussin kulmaan pienen aukon, josta pursotan suklaan leivinpaperille.

Tämän jälkeen irrotan teipit alustasta ja taivutan leivinpaperin rullalle.

jonka jälkeen ihan vaan kovettumaan liitoskohta alaspäin vaikkapa lautaselle ja jääkaappiin.

kun suklaa on kovettunut, niin poista leivinpaperi varovasti ja rullat ovat valmiit.

Näitä voit siis tehdä tummasta suklaasta, maitosuklaasta tai vaaleasta suklaasta. Tehdessä on vain muistettava, että vaaleasta suklaasta tehtynä suklaarullat ovat hauraanpia särkymään.